Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 11 » Відбулася нарада з керівниками навчальних закладів району
14:20
Відбулася нарада з керівниками навчальних закладів району

10 травня 2018 року під головуванням начальника відділу освіти Печенізької районної державної адміністрації Наталії Прохорчук відбулася нарада з керівниками навчальних закладів району.  

У роботі наради взяв участь Павло Зеленський - начальник Печенізького районного відділу головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області. Павло Михайлович довів до відома керівників інформацію про співпрацю його служби з навчальними закладами під час організації оздоровлення дітей у літній період 2018 року.

Також на нараді були розглянуті питання: організованого закінчення 2017/2018 навчального року та проведення державної підсумкової атестації в 4, 9, 11-х класах; зарахування, відрахування та переведення учнів до закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти (зарахування до 1-х, 10-х класів); проведення моніторингу викладання та якості знань з історії та правознавства, математики та інформатики; підготовки до реформування початкової школи в 2018/2019 навчальному році; маркетингу у системі освіти; виконавської дисципліни щодо виконання статті 30 Закону України «Про освіту», а також інші організаційні питання.

Начальник відділу освіти підвела підсумки наради, надала конкретні доручення з кожного питання.

Переглядів: 433 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar