Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Листопад » 27 » Відбулася нарада відділу освіти з керівниками навчальних закладів
14:35
Відбулася нарада відділу освіти з керівниками навчальних закладів

            27 листопада 2018 року під головуванням начальника відділу освіти Наталії Прохорчук відбулася робоча нарада з керівниками закладів освіти району. 

                У своєму виступі начальник відділу освіти ознайомила присутніх керівників освітніх установ з модернізацією мережі закладів освіти Печенізького району та довела до відома лист Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Завідуюча районним методичним кабінетом Олена Зеленська інформувала про особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році. Олена Володимирівна підвела підсумки проведення районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2019». Також було висвітлено питання ведення діловодства у закладах загальної середньої освіти відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 25.06.2018 № 676.

Методист відділу освіти Галина Битюк звернула увагу на зарахування дітей до 1-го класу державних та комунальних закладів освіти.

Методист відділу освіти Аліна Губар доповіла з ряду питань, а саме про: охоплення навчанням дітей і підлітків шкільного віку; порядок проведення річного оцінювання та ДПА; порядок поділу класу на групи при вивченні окремих предметів.

Головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти Онисія Челомбитько звернула увагу керівників закладів освіти на результати ревізії Північно-східним офісом Держаудитслужби, дотримання чинного законодавства, контроль за первісними документами та недопущення порушень у  майбутньому.

             Підсумки наради підвела начальник відділу освіти, надала відповідні рекомендації та завдання.

Переглядів: 540 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar