Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Січень » 24 » Відбулася чергова нарада відділу освіти з керівниками навчальних закладів району
11:05
Відбулася чергова нарада відділу освіти з керівниками навчальних закладів району

23 січня в конференц-залі Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського відбулася нарада відділу освіти з керівниками навчальних закладів під головуванням начальника відділу освіти Наталії Прохорчук. У засіданні взяли участь завідувач районним методичним кабінетом Олена Зеленська, методисти та інженер відділу освіти, керівники дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів району.

На нараді були розглянуті нагальні освітянські питання.   Методист відділу освіти Любов Коновалова доповіла про організацію роботи зі зверненнями громадян у 2017 році, про зміни у проведенні державного нагляду за діяльністю навчальних закладів, про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 20.10.2016 №1272.

Про стан виконання заходів Регіональної програми військово-патріотичного виховання молоді та участі населення у заходах оборонної роботи на 2015-2017 роки у першому семестрі 2016-2017 навчального року було заслухано Галину Битюк, методиста відділу освіти.

Олена Ярішова, інженер з інформаційних систем, надала практичні рекомендації щодо участі у обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».

За результатами наради були прийняті відповідні управлінські рішення та надано доручення.

Переглядів: 393 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar