Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Лютий » 28 » Відбулася чергова нарада освітян району
08:42
Відбулася чергова нарада освітян району

27 лютого 2018 року у створеному за сучасними технологіями класі географії Печенізької ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г.Семирадського відбулася чергова нарада відділу освіти з керівниками навчальних закладів району. Захід відбувся під головуванням начальника відділу освіти Наталії Прохорчук. 

На нараді були обговорені важливі освітні питання з використанням сучасних інформаційних технологій. Доповідали завідуюча районним методичним кабінетом Олена Зеленська, інженер з охорони праці Олена Куцепалова, методисти: Галина Битюк, Аліна Губар.

За підсумками наради Наталія Володимирівна поставила керівникам навчальних закладів чіткі завдання. Зокрема було вказано на:

проведення систематичного контролю за реєстрацією та підготовкою учнів 11-х класів до зовнішнього незалежного оцінювання;

проведення систематичної роботи з учнями, батьками, вчителями щодо забезпечення неухильного дотримання вимог Законів України «Про запобігання корупції, «Про доступ до публічної інформації», «Про звернення громадян» та плану заходів роботи відділу освіти щодо запобігання та протидії корупції на 2018 рік;

підготовку вчителів початкової ланки до запровадження Нового державного стандарту початкової освіти;

системну роботу з підготовки учнів до участі у міжнародній програмі оцінювання ПІЗА-2018;

системну роботу з обдарованими дітьми з підготовки до олімпіад, участі у МАН;

участь у різноманітних грантових програмах для отримання міжнародної технічної допомоги, коштів Європейського Союзу, Державного Фонду регіонального розвитку; участь у тренінгу написання заявок на конкурси програми ЄС Креативна Європа.

Керівникам навчальних закладів також рекомендувалося звернути увагу на відповідність висококваліфікованих педагогічних працівників, в т.ч. зі званнями методист, старший вчитель та ін. вимогам до звань відповідно до ст.42 Закону України «Про освіту».

Переглядів: 494 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar