Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 23 » Говоримо англійською! Досягнення у вивченні іноземної мови дошкільнятами
18:24
Говоримо англійською! Досягнення у вивченні іноземної мови дошкільнятами

   Як повідомлялося раніше, з вересня 2016 року за ініціативи відділу освіти вперше в нашому районі у двох дитячих садках Печеніжчини було започатковано вивчення англійської мови. Для цього в Печенізькому ЦДЮТ було відкрито відповідний гурток «Говоримо англійською». Заняття проводяться двічі на тиждень та тривають в середньому по 30 хвилин. Вважаємо, багатьом батькам, бабусям, дідусям цікаво, як проходять заняття з англійської мови і чого досягли малюки за цей час. 

                Щоб розповісти про це, ми завітали на уроки англійської мови спершу в Печенізький ДНЗ (ясла-садок) №1, а потім Печенізький ДНЗ (дитячий садок) №2. Вчить дітей іноземної мови талановита творча вчителька Дарина Бєляєва. Незважаючи на свою юність, Дарина Іванівна вже має досвід роботи у школі та у літніх мовних таборах. Хоча  дітлахи вивчають мову нещодавно, у них вже досить великий словниковий запас. Наприклад діти опанували такі теми: «Сім’я», «Овочі», «Фрукти», «Кольори», «Тварини», «Цифри до 10», «Іграшки»; розуміють та виконують прості команди, наприклад, «Сісти», «Встати», «Плеснути в долоні» тощо.

                Дарина вчить не лише за програмою, а й дбає про всебічний розвиток малят. Тому вона застосовує різноманітні ігрові та інтерактивні методи навчання. Малюки - це особливий народ. Саме тому, англійська мова для дошкільнят - це гра. Тільки через таку форму можна досягти результатів і сформувати у дитини позитивне ставлення до іноземної мови. В цілому урок англійської у Дарини Іванівни нагадує організовану ігрову діяльність. Завдяки цьому діти вчать мову легко і зберігають увагу протягом усього уроку. Малята на гуртку співають, танцюють, беруть участь у фізкульт-хвилинках. В навчальному процесі використовується різноманітна наочність: малюнки, ляльки, м’ячі. Комп’ютерне обладнання забезпечує музичне супроводження та показ відео з елементами мультиплікації. Керівник гуртка активно використовує рухову, слухову та зорову пам'ять дітей. Щоразу малеча з нетерпінням чекає наступного заняття.

                Вивчення англійської мови знайшло велику зацікавленість та підтримку з боку батьків. Тому, особливо у Печенізькому ДНЗ №1, бажаючих вивчати англійську мову більше, ніж кількість місць у групі. Тож в подальшому планується відкриття іще однієї групи та придбання інтерактивних засобів для вивчення англійської мови.

Вчимося рахувати

Співаємо англійською, танцюємо

Інтерактивна гра

Вивчаємо тему "Родина"

Слухаємо англійську мову

Вивчаємо тему: "Овочі та фрукти"

Переглядів: 548 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar