Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Травень » 13 » В загальноосвітніх навчальних закладах району відзначили День Європи
13:34
В загальноосвітніх навчальних закладах району відзначили День Європи

         День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних інтересах та цінностях.

         З метою ознайомлення учнівської молоді з європейськими цінностями та традиціями, популяризації загального європейського культурного надбання, утвердження спільних європейських цінностей в загальноосвітніх  навчальних закладах району з нагоди відзначення Дня Європи в Україні пройшли тематичні заходи. 

         Учні  Печенізької ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г.Семирадського взяли участь у майстер-класі по виготовленню прапорів країн Європи у Печенізькому музеї ім. Т. Сулими, у квесті «Що я знаю про Європу»у Печенізькій районній дитячій бібліотеці, провели години спілкування «Україна європейська» (1-11 кл., класні керівники).

         Вихованці Новобурлуцького НВК ознайомились з презентаціями «Міста-острови Європи», «Найменші країни Європи»; провели конкурс малюнків «Земля моєї мрії» та тематичний урок «Наш дім – Європа».

         З учнями Мартівської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведені класні години, бесіди, години спілкування на теми: «Україна – держава Європейська», «Україна – це Європа», «Сто метрів до Європи», « Подорож до Європи»,

«Україна – європейська держава», «Україна – європейська держава». Пройшов конкурс малюнків «Європа – очима дітей».

         У Артемівському НВК пройшла бесіда  з переглядом презентації «Ми йдемо до Європи», «Традиції європейських країн»; засідання «круглого столу» на тему: «Ми – українці, ми - європейці», виховна година «Віртуальна подорож країнами та містами Європи», бібліотечний урок «Бути європейцем – це стильно»,  виставка розмальовок «Прапори європейських країн».

Переглядів: 1316 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar