Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 9 » В селищі Печеніги відбулося районне спортивне свято – Олімпійський урок
14:42
В селищі Печеніги відбулося районне спортивне свято – Олімпійський урок

На центральному стадіоні смт.Печеніги пройшло спортивне свято – районний Олімпійський урок. Для участі в заході прибули чотири команди з усіх загальноосвітніх закладів району. Почесне право урочистого відкриття змагань було надано заступнику голови Печенізької районної державної адміністрації Ользі Кизим.

В програмі змагань були стрибки в довжину з розбігу, метання м’яча на дальність, естафета, вис на перекладині, біг 60 метрів. Спортсмени завзято та азартно змагались, демонструючи свою вправність у різних вправах. Та гра є гра. Переможцем за командним підсумком стала команда

На спортивне свято завітали почесні гості: перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Микола Тітов, голова Печенізької районної ради Лариса Ярова, яких запросили на сцену для підбиття підсумків змагань та нагородження переможців. Переможці й призери змагань були нагороджені дипломами відділу освіти Печенізької райдержадміністрації та кубками.

Даному заходу передував Олімпійський тиждень, в ході якого на протязі тижня в школах проходили різноманітні заходи: спортивні вікторини, змагання з різних видів спорту, тематичні виховні години тощо. Олімпійський тиждень — це всеукраїнський спортивно-видовищний захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні.

Сценарій урочистого закриття змагань розробив Печенізький центр дитячої та юнацької творчості. На фінал Олімпійського уроку, як годиться, завітали міфічні  гості з Олімпу Зевс та Гера, які вітали учасників змагань та погасили Олімпійський вогонь. Лунали  пісні про Печеніжчину та Україну. Свято радості, спорту та сили духу було закрито урочистим винесенням олімпійського прапору!

Переглядів: 517 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar