Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Червень » 3 » В Печенізькому районі відзначили День захисту дітей
15:14
В Печенізькому районі відзначили День захисту дітей

03 червня 2019 року усі діти й дорослі, жителі й гості Печенізького району чимдуж поспішали на центральну площу в селищі Печеніги де відбулося свято з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей. До відзначення дитячого свята долучилися вихованці дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів району.

Урочисте відкриття свята почалося з святкової ходи по вулиці Незалежності. Далі відбулася конкурсно-розважальна програма "У дитинства немає кордонів". Темою свята були європейські країни. Кожна команда представляла одну з країн Європи, озвучувала свій девіз, розповідала про вибрану країну та виконувала національний танок даної країни.

З Днем захисту дітей дітвору та дорослих привітали голова районної ради Лариса Ярова та перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Никитченко. Вітаючи присутніх, Лариса Володимирівна побажала усім миру, добра, благополуччя та щоб мрії всіх наших дітей втілилися в життя, щоб діти були здоровими, щасливими та успішними.

Дня оцінювання дитячої майстерності було обрано компетентне журі, головою якого обрали Ларису Ярову, голову райради, членами - Ольгу Кизим, заступника голови райдержадміністрації та Світлану Стадник, радника голови райради.

Також під час свята відбувся конкурс на найкращий дитячий флешмоб та конкурс малюнка на асфальті.

Підводячи підсумки командних виступів, Лариса Ярова привітала учасників та вручила нагороди кожній команді школярів, які активно попрацювали в конкурсній програмі.

На завершення свята на всіх чекав приємний сюрприз – його учасників пригостили морозивом.

Святковий настрій усім присутнім подарували артисти Печенізького районного Будинку культури та центру дитячої та юнацької творчості. Дитячий захід відбувся за підтримки Печенізької районної ради та районної державної адміністрації.
 

Переглядів: 281 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar