Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 27 » В навчальних закладах району відзначили річницю катастрофи на Чорнобильській АЕС
16:29
В навчальних закладах району відзначили річницю катастрофи на Чорнобильській АЕС

  26 квітня виповнився 31 рік з дня найбільшої техногенно-екологічної катастрофи сучасності – аварії на Чорнобильській АЕС.

            З метою вшанування пам’яті тих, хто ціною власного життя відстояли наше майбутнє та майбутнє прийдешніх поколінь в загальноосвітніх навчальних закладах району пройшли тематичні заходи. 

            У Печенізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г.Семирадського у початковій ланці пройшли виховні години «Мужність і біль Чорнобиля», учні середньої та старшої ланки взяли участь у загальношкільному заході «Дзвони Чорнобиля». Учні 8-9 класів взяли участь у районному мітингу–реквіємі біля пам’ятного знаку чорнобильцям.

            Учні Артемівського НВК зустрілись з односельцем – ліквідатором аварії на ЧАЕС Андрющенком І., прослухали відео-лекцію «Чорнобиль з пам’яті не стерти».

            В Мартівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулась загальношкільна лінійка.

   В Новобурлуцькому НВК пройшли: бесіда «Чорнобиль – наш біль», усний журнал «Переглядаючи сторінки Чорнобильської трагедії», виставка дитячих малюнків «Весна 1968 року», лінійка-реквієм «Чорнобиль в наших душах і серцях».

   У всіх бібліотеках шкіл діяли тематичні книжкові виставки: «Чорнобиль застерігає», «Чорні дзвони Чорнобиля», «Чорнобиль – скорбота пам’яті людської».

Переглядів: 407 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar