Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 15 » В Мартовій відбулися урочисті загальношкільні батьківські збори
16:06
В Мартовій відбулися урочисті загальношкільні батьківські збори

В Мартівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів 12 січня 2018 року, відбулися урочисті загальношкільні батьківські збори на тему: "Школа: сьогодення та перспективи розвитку" за участю першого заступника голови Печенізької районної державної адміністрації Никитченка М. А., голови Мартівської сільської ради Нечипорука І.В., начальника відділу освіти Прохорчук Н.В. Також на зборах були присутні депутат районної ради Ніколаєнко М.О., керівник фермерського господарства  Кощавець С.І., підприємець Юсіфова Г. 

На початку зборів перед громадськістю з презентацією своєї роботи та перспективними планами витупила директор Мартівської школи Штанкевська Т.В.

Очільник району, Михайло Анатолійович, у своєму виступі перед загалом батьків запевнив, що проблеми, виявлені під час візиту до навчального закладу, знаходяться на контролі районної державної адміністрації. Зокрема, питання придбання комп’ютерів для комп’ютерного класу, проведення мережі Інтернет буде вирішено вже в цьому році. Також на Мартівську школу переданий мікроавтобус «ГАЗ», який буде відремонтовано за кошти відділу освіти. Таким чином в школі вперше з’явиться власний транспорт, яким буде здійснюватись підвіз учнів до школи, на олімпіади, свята, спортивні змагання, екскурсії тощо. Також Михайло Анатолійович повідомив, що є домовленість із Мартівською сільською радою про виділення коштів на розробку проекту для будівництва нової котельні на альтернативному виді палива, яка буде опалювати будівлі початкової школи, дитячого садка і основної школи.

Наталія Володимирівна розповіла громаді про пріоритетні завдання освіти району, а саме: реформу початкової освіти, яка стартує з 1 вересня 2018 року, зміну формату навчання, підготовку вчителів, встановлення нового обладнання з метою забезпечення якісних освітніх послуг на рівні стандартів Нової Української Школи. Серед інших важливих питань: якісна підготовка до ЗНО; відкриття та оснащення опорної школи, яка запрацює з 1 вересня 2018 року; впровадження інклюзивної освіти та відкриття ресурсної кімнати в Печенізькій ЗОШ І-ІІІ ст. імені Г.Семирадського.

Деякі кроки в створенні нового освітнього простору в Мартівській школі вже зроблені. І під час огляду предметних кабінетів закладу почесним гостям продемонстровано елемент уроку англійської мови із застосуванням новітнього мультимедійного обладнання, яке було придбано у 2017 році за рахунок коштів обласної програми розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини», та  фрагмент уроку в інтерактивному кабінеті хімії.

Збори завершились музичним вітанням для шановних гостей та батьків.

Переглядів: 521 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar