Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 26 » В Мартовій відбулись загальношкільні батьківські збори
10:27
В Мартовій відбулись загальношкільні батьківські збори

   В Мартівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. відбулися відкриті загальношкільні батьківські збори. На зборах були присутні перший заступник голови Печенізької районної державної адміністрації Михайло Никитченко, начальник відділу освіти Наталія Прохорчук, Мартівський сільський голова Нечіпорук І.В. Під час зустрічі було обговорено важливе питання управління Мартівською ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Т.Г.Шевченка. 

         Михайло Анатолійович, під час вступного слова зазначив, що до керівництва району систематично надходять скарги на стан управління Мартівською школою виконуючою обов’язки директора Костоглодовою Т.П. Реагуючи на звернення громадян, Михайло Анатолійович особисто, голова районної ради Лариса Ярова, начальник відділу освіти неодноразово виїжджали на місце щоб врегулювати ситуацію. І, як пообіцяв Михайло Анатолійович, загальношкільні батьківські збори були організовані для того, щоб побачити ситуацію на рівні всього закладу, почути думку кожного; а також для того, щоб вжити заходи, які позитивно вплинуть на якість навчально-виховного процесу в Мартівській ЗОШ.

   Наталія Володимирівна повідомила, що основні скарги на керівника школи полягають у нетактовному ставленні до учнів, батьків, вчителів; зниженні якості освіти; невідповідності виконуючої обов’язки директора школи вимогам до керівника навчального закладу. Крім того, начальник відділу освіти доповіла про численні порушення законодавства, знайдені під час перевірки Мартівської ЗОШ у вересні 2016 року Департаментом освіти і науки Харківської облдержадміністрації, а також під час перевірки відділом освіти Печенізької райдержадміністрації в квітні 2017 року.

   Співдоповідач, Галина Битюк, методист відділу освіти, ознайомила загал з довідкою останньої перевірки закладу та навела деякі приклади грубого порушення чинного законодавства про освіту.

   Під час обговорення з батьками, могли висловитись усі бажаючі. Мешканці села щиро переймались роботою навчального закладу та відверто озвучували численні скарги та незадоволення станом керівництва Мартівською ЗОШ.

   Під час зустрічі очільник району спростував плітки стосовно закриття навчального закладу в селі і запевнив, що «школа працювала і буде працювати далі». Підводячи підсумки, Михайло Анатолійович подякував мешканцям с.Мартове за активну громадянську позицію і наголосив, що за результатами перевірок навчального закладу та загальношкільних батьківських зборів будуть прийняті відповідні управлінські рішення. Керівник району висловив надію, що Мартівська школа знову набуде ту славу, яку мала раніше і нею пишатиметься весь район. Сподіваємось заклад, названий іменем Великого українського письменника Т.Г.Шевченка, буде гідно нести це звання!

Переглядів: 514 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar