Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 18 » В Артемівці буде споруджено сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям
18:52
В Артемівці буде споруджено сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям

Начальник відділу освіти Наталія Прохорчук 14 грудня взяла участь у ХІХ сесії Печенізької районної ради, під головуванням голови районної ради Лариси Ярової.

Серед іншого на порядок денний було винесено рішення про виділення в районному бюджеті на 2017 рік коштів у сумі 749,500 тис.грн. в порядку співфінансування будівництва спортивного майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям. Загальна вартість об’єкта складає 1 млн. 499 тис.грн. Обсяг фінансування за рахунок бюджетної програми з Мінрегіону становить 50%, тобто також 749,500 тис.грн. 

Розпорядником бюджетних коштів та замовником будівництва визначено відділ освіти Печенізької райдержадміністрації. Роботу з освоєння коштів розпочато. Наразі укладено двохсторонній договір між відділом освіти та Міністерсвом регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України про делегування повноважень та договір з проектною організацією на виготовлення проектно-кошторисної документації, визначено підрядну організацію, яка буде здійснювати будівництво.

Завдяки напруженим загальним зусиллям в селі Артемівка буде збудовано сучасний спортивний майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям розміром 42 м на 22 м. та панельною огорожею, який відповідатиме високим стандартам європейської якості. Він створить належні умови для занять фізичною культурою і активного відпочинку артемівчан, а також посприяє пропаганді здорового способу життя серед населення. Спортивна споруда дозволить проводити навчально-тренувальні заняття з різних видів спорту (баскетбол, волейбол, футбол)  на свіжому повітрі протягом всього року.

 

Переглядів: 468 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar