Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Липень » 12 » Для першокласників Печенізького району отримано конструктори LEGO «6 цеглинок»
13:53
Для першокласників Печенізького району отримано конструктори LEGO «6 цеглинок»

Відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation, відділом освіти Печенізької райдержадміністрації було отримано конструктори LEGO «6 цеглинок» на кожного першокласника, які сядуть за парти чотирьох навчальних закладів Печенізького району 1 вересня 2018 року. 

Також відповідно до приблизного графіка Міносвіти у грудні 2018 року - квітні 2019 року до Харківської області надійдуть набори  «LEGO Play Box» з розрахунку один на кожен клас.

Методики використання конструкторів впроваджуються в освіту в рамках Нової Української Школи. Конструктори LEGO застосовуватимуться як дидактичні матеріали для методик ігрового та діяльнісного навчання.

Але отримання конструкторів - це не тільки покращення предметного середовища, а і зміни підходів до організації навчально-виховного процесу. Для опанування нових методик усі вчителі, які будуть навчати першокласників з 1 вересня 2018 року та заступники директорів з навчально-виховної роботи,  підвищили свою кваліфікацію на спеціальних тренінгах.

На сайті МОН розміщено 2 методичні посібники, в яких детально пояснюються методики навчання дітей за допомоги конструкторів. Вони можуть бути цікавими не лише для вчителів, а й для батьків дітей раннього шкільного віку. Посібники містять вправи та ігри, спрямовані на розвиток ключових компетентностей в учнів початкової школи. Вони також сприяють вмінню працювати в команді, розвивати власну креативність та вирішувати проблеми, підтримувати фізичну форму та вміти контролювати власні емоції.

Переглядів: 476 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar