Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 17 » Учасники семінар-наради обговорили питання вдосконалення роботи з обдарованими учнями
14:48
Учасники семінар-наради обговорили питання вдосконалення роботи з обдарованими учнями

17 листопада відділом освіти було проведено семінар-нараду, присвячену удосконаленню різноманітних форм роботи з обдарованими учнями. Нарада відбулась під головуванням начальника відділу освіти Наталії Прохорчук. Брали участь у заході завідувач районним методичним кабінетом Олена Зеленська, методисти відділу освіти, керівники та заступники керівників з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів. 

Наталія Володимирівна, відкриваючи нараду, зосередила увагу присутніх на важливості покращення іміджу загальноосвітніх навчальних закладів району, збільшенні довіри до них батьків та учнів, зростанні якості освіти. Цього можна досягти, в тому числі, й за рахунок підвищення якості роботи з обдарованими учнями.

Минув І (шкільний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів і наразі триває ІІ (районний) етап. Оперативний аналіз проведення змагань, як зазначила Олена Володимирівна, виявив ряд недоліків. Було зроблено висновки та поставлені певні завдання щодо недопущення їх у подальшому. «Всі необхідні зміни треба зробити, щоб гідно підготуватись до ІІІ етапу олімпіад», - наголосила завідувач РМК.

Також на нараді було проаналізовано проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України, а також конкурсу «Учитель року – 2018».

Одне із найважливіших питань наради – це підвищення рівня підготовки учнів до ЗНО. Позитивним досвідом роботи в цьому напрямку поділилась із колегами директор Артемівського НВК Валентина Щеголяєва. Також зверталась увага на важливість налагодження співпраці із вищими навчальними закладами.

За всіма питаннями наради було зроблено аналіз, надано відповідні доручення та методичні рекомендації.

Переглядів: 399 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar