Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 14 » Вітаємо переможців та учасників! У Печенігах відбувся міжрайонний турнір з міні-футболу
18:25
Вітаємо переможців та учасників! У Печенігах відбувся міжрайонний турнір з міні-футболу

11 березня в спортивному залі Печенізької ЗОШ ім. Г.Семирадського відбувся турнір з міні-футболу, присвячений Міжнародному Жіночому Дню. У змаганнях взяли участь юнаки 2006-2007 років народження – представники селища Печеніги, міста Чугуєва та селища Чкалівське Чугуївського району.  

Футбольний турнір організований за підтримки голови районної ради Лариси Ярової та першого заступника голови райдержадміністрації Михайла Никитченка.

Головною метою заходу є пропаганда здорового способу життя у колі шкільної молоді та залучення до занять фізичною культурою і спортом, а також розвиток особистості дитини.

Підтримати та нагородити учасників турніру завітала голова районної ради Лариса Ярова.

За юних футболістів уболівали батьки, бабусі, дідусі, друзі. Усі учасники команд продемонстрували неабияку завзятість та загострення пристрастей під час гри. Красиві паси, подачі головою, вправні рухи з м’ячем повсякчас викликали бурхливі оплески у глядачів. Воротарі напружено слідкували, аби не пропустити гол, та й інші гравці команд повсякчас демонстрували командний дух та злагодженість, відбиваючи м’яч супротивника від воріт.

В результаті змагань перше місце виборола команда Чугуївської ДЮСШ №1, друге – Чугуївської ДЮСШ №2, третє – Печенізької ДЮСШ, четверте – Чкалівської ОТГ.

Лариса Ярова разом з директором спортивної школи Анатолієм Киценком та тренером Олегом Кучеренком вручили учасникам змагань грамоти, «золоті», «срібні», «бронзові», а також солодкі медалі.

Переглядів: 378 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar