Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Вересень » 4 » Свято «День знань» - старт нового 2018-2019 навчального року!
00:46
Свято «День знань» - старт нового 2018-2019 навчального року!

                3 вересня 2018 року у школах району відбулося свято «День знань». Урочистості проходили у новому форматі: за скороченою програмою та без пафосних урочистих лінійок. Діти зручно сиділи, здебільшого в холодочку. 

Привітати учнів Печенізького ліцею імені Г.Семирадського завітала почесна гостя, представник Харківської обласної державної адміністрації, Тамара Самоварова, яка є директором обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культпросвітніх закладів. Серед гостей заходу були також заступник голови Печенізької райдержадміністрації Ольга Кизим та начальник відділу освіти Наталія Прохорчук.

                Цьогорічний «День знань» став справжнім святом для першачків, адже їх очікують зовсім інші умови навчання, створені відповідно до Концепції «Нова українська школа». У цьому році Печенізький ліцей набрав 3 перших класи, в яких здобуватимуть знання 67 учнів. Всього в районі створено 6 перших класів, в яких навчатимуться 97 дітей. Це рекордна кількість за останні 5 років.

                Для цих дітей підготовлено сучасні оснащені класні кімнати, в яких створено 8 навчальних осередків. Святкового настрою додало те, що напередодні Дня знань за рахунок співфінансування з державного та місцевого бюджету усі три перші класи ліцею отримали новенькі сучасні антисколіозні парти та стільці. Подарунки на цьому не закінчились, адже цього дня до ліцею надійшла комп’ютерна та мультимедійна техніка для п’яти перших класів району і кабінетів математики та біології ліцею. Також усі першокласники отримали конструктори «LEGO» – «Шість цеглинок», які заохочуватимуть їх до навчання та розвиватимуть творчі здібності. Наразі укладено договір на отримання дидактичного обладнання усіх перших класів району.

Під час святкового привітання класні керівники ліцею урочисто випустили в небо кольорові повітряні кульки із побажаннями, які учні написали на Першому уроці.

                Шкільну спільноту Артемівського навчально-виховного комплексу об’єднала святкова зустріч «Ми – одна родина!». На урочистості до закладу завітав перший заступник голови Печенізької райдержадміністрації Михайло Никитченко. В цей день до дружньої шкільної родини було прийнято 14 першокласників.

                У Мартівській загальноосвітній школі День знань пройшов у форматі Дня відкритих дверей, під час якого батьки мали змогу відвідати навчальні кабінети закладу.

У Новобурлуцькому навчально-виховному комплексі на святі «День знань» був присутній голова сільської ради Володимир Маренич.

Вітаємо усіх з початком нового навчального року! Бажаємо дітям нових досягнень та блискучих перемог, вчителям – допитливих та слухняних учнів, батькам – добробуту, миру та злагоди!

Переглядів: 437 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar