Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 21 » Святковий захід до дня Святого Миколая!
09:12
Святковий захід до дня Святого Миколая!

  19 грудня, в день Святого Миколая, Печенізький районний Будинок культури  перетворився  на великий  вулик, в якому лунав дитячий та дорослий сміх, де приємно пахло найулюбленішими ласощами кожного малюка –  шоколадними  миколайчиками.  

Як і щорічно, до Дня Святого Миколая у районному Будинку культури відбулося районне свято, яке підготували діти для дітей. У заході взяли участь 120 маленьких артистів та більш ніж 300 глядачів. Організація підвозу дітей з усіх населених пунктів району до місця проведення свята була здійснена відділом освіти Печенізької райдержадміністрації.

З вітальними словами та подарунками на свято завітали Лариса Ярова – голова районної ради, Михайло Никитченко – перший заступник голови райдержадміністрації, Людмила Немикіна – депутат Харківської обласної ради, а також батьки, бабусі та дідусі, вихователі та педагоги зі своїми дітьми та вихованцями.

Гості звернулися до дітей та їх батьків зі словами вітань, теплими і щирими побажаннями, закликавши дітей та дорослих наслідувати прикладу Святого Миколая, несучи до людей  добро та щедрість.  Вони відзначили, що день Святого Миколая Чудотворця приходить  зимовою казкою на нашу землю перед новорічно-різдвяними святами, і в цей час маленькі діти з нетерпінням чекають дива, адже Святий Миколай невидимою рукою здійснює  найзаповітніші їхні мрії, приносить у кожну родину щиру втіху і любов.

Приємними словами та гарним подарунком привітали дітей Валентин Норчак - заступник директора департаменту капітального будівництва Харківської облдержадміністрації та Станіслав Сільченко - директор будівельної компанії «Бренд-Корвет», яка нещодавно виконала роботи по ремонту даху Печенізької школи ім.Г.Семирадського. Гості привітали печенізьку дітвору зі святом і передали Печенізькій ЗОШ ім.Г.Семирадського подарунок - телевізор.

Чудову святкову програму підготували вихованці  районного та сільських будинків культури. Фахівці Печенізького центру дитячої та юнацької творчості також взяли активну участь у проведенні урочистого заходу.  Організатори свята подбали про те, щоб воно залишило приємну згадку в душах діточок, посіяло зерно любові до ближнього та поваги до народних традицій, та щоб кожна дитина отримала святкові солодкі подарунки. Завершилося дитяче свято дискотекою з іграми та призами.

Переглядів: 473 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar