Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 12 » Стартував Всеукраїнський конкурс «Земля – наш спільний дім»
14:46
Стартував Всеукраїнський конкурс «Земля – наш спільний дім»

   Сьогодні, 12 лютого, в актовій залі Печезінької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. ім.Г.Семирадського відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім». У конкурсі взяли участь колективи екологічної просвіти усіх загальноосвітніх навчальних закладів району. Виступ кожної команди складався зі звіту-презентації про проведену учнями роботу екологічного спрямування та тематичного виступу. Звіти супроводжувались фотознімками проведених акцій. Приємно було дізнатись скільки різних природозахисних заходів проводиться учнями. Вони висаджують квіти, дерева, проводять місячники захисту довкілля, прес-конференції, фотовиставки, конкурси малюнків, створюють та роздають рекомендації, листівки, блискавки, буклети екологічної тематики тощо. Виступи команд поєднували різні жанри, стилі і напрями мистецтва; екологічні проблеми відображались у трагічній, гумористичній, образній та інших формах.

Колектив екологічної просвіти Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Г.Семирадського

Колектив екологічної просвіти Новобурлуцького НВК

   Вітаючи учасників заходу начальник відділу освіти Печенізької райдержадміністрації Наталія Прохорчук заначила: «Якщо діти здатні до великих справ по збереженню довкілля, тим більше дорослі повинні долучитись до цієї важливої справи; а про роботу екологічного напрямку виконану учнями району необхідно знати громадськості. З цією метою до проведення заходу необхідно залучати організації, які відповідають за стан екології в районі. Це і природозахисні організації і представники влади району і керівники сільськогосподарських підприємств, діяльність яких безпосередньо впливає на стан навколишнього середовища».

   Хоча вся робота, проведена учнями заслуговує на повагу, але ж конкурс є конкурс, і компетентне журі визначило переможців:

  • перше місце – колектив «Діти землі» Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Г.Семирадського;
  • друге місце – колектив «Еко-бумеранг» Новобурлуцького НВК;
  • третє місце – колектив «Колос» Артемівського НВК.

   Вітаємо переможців та дякуємо організаторам конкурсу, вчителям, дітям за якісну підготовку та любов до рідного краю!

Колектив екологічної просвіти Артемівського НВК

Колектив екологічної просвіти Мартівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Переглядів: 687 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar