Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 30 » Стартувала оздоровча кампанія – 2018!
21:13
Стартувала оздоровча кампанія – 2018!

На особливому контролі відділу освіти Печенізької райдержадміністрації перебуває оздоровлення та відпочинок дітей. З цією метою в усіх школах району 29 травня стартувала  оздоровча кампанія. Цього дня було урочисто відкрито роботу чотирьох пришкільних таборів відпочинку, а саме: 

«Веселка» (Мартівська ЗОШ І-ІІІ ступенів);

«Школярик» (Печенізька ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г. Семирадського);

«Калинка» (Новобурлуцький НВК);

«Сонечко» (Артемівський НВК).

В таборах діти зможуть не лише відпочити, але й вдосконалити знання іноземної мови, оскільки в кожному таборі будуть діяти мовні загони. Батькам, які переймаються вивченням іноземної мови своїми дітьми, необхідно пересвідчитись в який саме загін потрапили їх діти.

На дітей чекають цікаві різноманітні заходи, які допоможуть збагатитися духовно та загартуватися фізично. Це: вернісажі, конкурси, квести, майстер-класи, турніри, спортивні змагання, розваги, заходи до Олімпійського Дня  бігу.  До літнього циклу державних свят пройдуть урочисті заходи. Плануються екскурсійні поїздки до визначних та культурних місць м.Харкова.

Всього протягом двох тижнів оздоровленням буде охоплено 253 дитини району.

Під час відпочинку в усіх таборах організовано дворазове гаряче харчування, середня вартість якого складає 20,00 грн. в день по району. Усі вихованці пільгової категорії забезпечені безкоштовним харчуванням, решта учнів харчується за батьківські кошти. З районного бюджету виділено кошти в сумі 52,1 тис.грн.

Табори працюють за єдиним графіком в одну зміну з 29.05.2018 по 15.06.2018. Термін відпочинкової зміни складає 14 робочих днів. В закладах відпочинку 6-годинний режим перебування дітей: з 08.00 до 14.00.

Підвезення дітей до місць відпочинку здійснюється транспортом відділу освіти.

Сподіваємося, що відпочинок 2018 року буде для дітей незабутнім. А всім працівникам, залученим до роботи у пришкільних таборах, бажаємо досягти гармонійного поєднання відпочинку, праці, спорту з пізнавальною, естетичною, оздоровчою діяльністю!

Переглядів: 419 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar