Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Вересень » 3 » Серпнева конференція працівників освіти
08:00
Серпнева конференція працівників освіти

Актова зала Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського 31 серпня зібрала освітян на районний педагогічний форум «Нова українська школа: старт реформи, участь громад».

Захід відбувся в новому нетрадиційному форматі. Програма форуму почалася із роботи в семи тематичних локаціях, в яких працювали модератори та спікери.

Локацію «Дискусійне коло» із керівниками навчальних закладів модерувала начальник відділу освіти, Наталія Прохорчук. Олена Зеленська, завідуюча методичним кабінетом, проводила «Тематичний івент» з учителями вищої категорії. Методисти відділу освіти Галина Битюк, Аліна Губар, Інна Шеханіна обговорювали актуальні освітні питання на «Комунікативній хвилі», «Дискусійній панелі», «Проблемній дискусії», «Презентаційному меседжі», «Педагогічному вернісажі». Спікерами в локації були запрошені досвідчені вчителі.

Під час урочистого загального засідання форуму з вітальним словом до присутніх у залі звернулась заступник голови Печенізької районної державної адміністрації Ольга Кизим.

З відеопривітанням виступила голова Печенізької районної ради Лариса Ярова. Лариса Володимирівна тепло та щиро вітала освітян району і докладно розповіла про участь Печенізької районної ради та всього депутатського корпусу у реалізації в районі масштабних освітніх проектів.

Наталія Володимирівна у своїй відеодоповіді розповіла про старт з 1 вересня по всій Україні всеосяжної освітньої реформи «Нова українська школа», розкрила її зміст та хід реалізації в Печенізькому районі. Начальник відділу освіти зазначила, що бути долученим до цього амбітного освітнього проекту – гордість для кожного. Вона подякувала усім головам селищної та сільських рад, вчителям, батькам, спонсорам за активну участь у впровадженні Нової української школи в районі. Адже в оновлену школу в цьому році прийдуть 97 першокласників, і це рекордна цифра за останні 5 років.

В залі також були присутні голова Мартівської сільської ради Ігнат Нечіпорук та голова Новобурлуцької сільської ради Володимир Маренич. Це ті менеджери, які активно розвивають освіту в своїх громадах. Тому Ігната Володимировича було запрошено поділитися із загалом позитивним досвідом співпраці з навчальними закладами. Серед іншого очільник Мартівської громади зазначив, що розвиток освіти є пріоритетом в сільській раді і третина бюджету витрачається на освіту.

Під час конференції за вагомі здобутки та особисті внески були нагороджені кращі педагогічні працівники та голови сільських рад. Біля входу в актовий зал присутні мали змогу переглянути імпровізовані фрагменти освітніх осередків для перших класів Нової української школи, методичні роботи вчителів і працівників центру дитячої та юнацької творчості та сфотографуватись біля банера «Нова українська школа». Учасники форуму зафарбовували власний фрагмент банеру, що символізувало їх долучення та активну підтримку реформи НУШ. Піднесений настрій заходу створювали музичні композиції вокальної студії «Мірея».

Переглядів: 566 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar