Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Травень » 31 » Розпочинаємо реалізацію проектів – переможців конкурсу «Разом в майбутнє»
15:44
Розпочинаємо реалізацію проектів – переможців конкурсу «Разом в майбутнє»

30 травня представники відділу освіти взяли участь у нараді, на якій розглядалися питання щодо впровадження в Печенізькому районі заходів з реалізації міні-проектів, які стали переможцями в обласному конкурсі «Разом у майбутнє». 

На нараді були присутні представники ініціативних груп, керівники районних структур та органів місцевого самоврядування, які братимуть участь в безпосередній реалізації міні-проектів, представники фінансового управління райдержадміністрації, Державної казначейської служби в Печенізькому районі, головні бухгалтери закладів та установ.

Заступник голови Печенізької райради Ірина Постнікова повідомила про результати обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», підкресливши, що від Печенізького району переможцями стали 8 міні-проектів на загальну суму фінансування 1 мільйон 203 тисячі 058 грн. Серед них два проекти буде реалізовано в навчальних закладах району:

1 «Спорт протягом життя»

Завдяки реалізації даного проекту в спортивному залі Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського буде проведено заміну вікон.

Загальний бюджет проекту складає 198980 грн., з них сума субвенції з обласного бюджету 99490 грн., районний бюджет 89541 – грн., кошти ініціативної групи – 9949 грн.

2. «Стріт воркаут»

Проект передбачає встановлення майданчика з турніками, брусами, іншими спортивним снарядами для занять вуличною фізкультурою в селищі Печеніги.

Загальний бюджет проекту складає 192850 грн., з них сума субвенції з обласного бюджету 95050 грн., районний бюджет – 87550 грн., кошти ініціативної групи – 10250 грн.

Заступником голови райради наголошено, що повноваження з контролю за бюджетними коштами чітко врегульовані Бюджетним кодексом і виконуються Казначейством та місцевими фінансовими органами у встановленому державою порядку.

Учасники наради обговорили питання, пов’язані з оформленням документів відповідно до чинного законодавства, а також терміни, протягом яких необхідно підготувати документи та розпочати роботи.

Переглядів: 487 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar