Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 2 » Реалізація інноваційного проєкту в Печенізькому ліцеї імені Генріха Семирадського
11:22
Реалізація інноваційного проєкту в Печенізькому ліцеї імені Генріха Семирадського
Харківська громадська організація «Харківський обласний ґендерний ресурсний центр» за погодженням з Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації з 2018 року реалізує інноваційний проєкт «Центр ґендерної культури як платформа для розширення прав і можливостей жінок та молоді».

Метою проєкту є: поширення ідей ґендерної рівності та ґендерної культури серед вчительства і учнівства, батьківської громади; впровадження ґендерного підходу в освітній процес; пропагування поваги до прав людини і фундаментальних свобод незалежно від статі людини. Проєкт фінансується Європейським Союзом.

У нашому районі до цього проєкту долучився КЗ «Печенізький ліцей імені Г.Семирадського» (Координаторка проєкту у закладі - Рибас І.О., заступник директора з виховної роботи). Учасники проєкту брали участь у тренінгах, семінарах, творчих конкурсах, впроваджували в освітній процес сучасні ґендерні наробки.

За результатами роботи щодо реалізації проєкту упродовж 2018-2019 років у серпні 2019 року було здійснено відбір учасниць/ків навчального візиту до Фінляндії за трьома категоріями (вчительство, директори, працівники РВО). За рейтинговими показниками серед 92 представників/ниць вчительства Рибас Ілона Олександрівна здобула перемогу, ввійшла в десятку кращих і була відібрана для поїздки у Фінляндію з 27 жовтня по 1 листопада 2019 року. Вітаємо з перемогою!

Бажаємо Вам, Ілоно Олександрівно, подальшої активності у просуванні ідей ґендерної рівності у своєму закладі та районі.

Переглядів: 284 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1 ilonarybas • 10:42, 05.09.2019
Дякую за підтримку, дуже приємно!
avatar