Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 24 » Професійні спецкурси для освітян району
11:10
Професійні спецкурси для освітян району

На виконання наказу відділу освіти Печенізької районної державної адміністрації від 03.09.2018 року № 226 «Про організацію методичної роботи з педагогічними працівниками закладів освіти Печенізького району у 2018/2019 навчальному році» 23-24 жовтня на базі КЗ «Печенізький ліцей ім. Г.Семирадського» для педагогів району методичним кабінетом відділу освіти були організовані професійні спецкурси, які провели педрацівники вищої категорії та педпрацівники, що мають педагогічні звання.

Спецкурси проводилися з метою ознайомлення з сучасними технологіями навчання та застосування їх в практику роботи педагогів.

На професійних спецкурсах були вивчені наступні питання: "Ділова українська мова", "Хмарні технології у проектній діяльності вчителя", "Створення тестів за допомогою ІКТ", "Створення ситуації успіху", "Дотик, що навчає. Використання сенсорної дошки як інтерактивного засобу навчання", "Використання ІКТ та мультимедійних технологій на уроках художньо-естетичного циклу", "Дитячі ігри очима дорослих", "Робота з екологічного виховання у ДНЗ. Сенд-плей (пісочна терапія)".

Переглядів: 462 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar