Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 7 » Про відзначення Дня Збройних Сил України у загальноосвітніх навчальних закладах
11:58
Про відзначення Дня Збройних Сил України у загальноосвітніх навчальних закладах

    6 грудня в Україні відзначався День Збройних Сил України. Саме цього дня 1991 р. було ухвалено Закон «Про Збройні Сили України». А День Збройних Сил України був заснований постановою Верховної Ради України в 1993 р.

            З метою формування в учнівської молоді сучасної національної ідентичності на кращих прикладах мужності, виявлених нинішніми захисниками Батьківщини, на героїці сучасної боротьби за незалежність і цілісність держави в загальноосвітніх навчальних закладах району пройшли заходи військово-патріотичного напряму.

            Так в Печенізькій ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського учні 1-11 класів відвідали в шкільній бібліотеці книжкову виставку військової підготовки, проведені уроки мужності за темами: «Збройні Сили України», «Історія Збройних Сил України».

            В Артемівському НВК пройшли виховні години та уроки мужності на теми: «День Збройних Сил України», «Збройні Сили України», «На захисті Вітчизни».

            В Новобурлуцькому НВК пройшов загальношкільний урок мужності «За свободу, за Україну», за участі учасників – односельців в зоні АТО Сердюком Д.

            В Мартівській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшли уроки мужності та військово-спортивні розважальні змагання «Нумо, хлопці!», на яких були присутні інспектор поліції Талашко Р.І., заступник військового комісара Печенізького РВК Драган С.В., начальник відділу офіцерів запасу і кадру Печенізького РВК Ковальов І.О.

Переглядів: 455 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar