Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Червень » 8 » Про співпрацю з правоохоронними органами та інше йшлося на нараді освітян району
15:02
Про співпрацю з правоохоронними органами та інше йшлося на нараді освітян району

                7 червня під головуванням начальника відділу освіти Печенізької райдержадміністрації Наталії Прохорчук відбулася розширена нарада з керівниками навчальних закладів району. На нараду була запрошена інспектор з ювенальної превенції Печенізького відділу поліції Чугуївського відділу поліції ГУНП в Харківській області, старший лейтенант Ольга Боднаренко. 

                Офіцер поліції розповіла про співпрацю між закладами освіти та правоохоронними органами; методи превентивної роботи в учнівському середовищі з профілактики правопорушень, тютюнокуріння та пропусків навчальних занять школярами без поважних причин, притягнення до відповідальності батьків. Керівників навчальних закладів цікавило проведення поліцейськими просвітницько-профілактичних занять зі школярами, їх участь у батьківських зборах і педагогічних нарадах, зустрічі з дітьми та їхніми батьками, а також забезпечення своєчасного та ефективного реагування на сигнали директорів навчальних закладів.

                Наталія Володимирівна проаналізувала участь навчальних закладів району у різноманітних міжнародних та всеукраїнських освітніх проектах та надала відповідні доручення. Як завжди, під час літніх канікул особливо актуально стоїть питання підготовки матеріально-технічної бази закладів освіти району до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 н.р. Про плани та контроль за ходом виконання робіт в різних навчальних закладах йшлося під час обговорення.

                Олена Зеленська, завідувач районного методичного кабінету, висвітлила питання організованого закінчення 2017/2018 навчального року.

                Про особливості формування освітніх програм закладів освіти Печенізького району на 2018/2019 н.р. доповіли Олена Зеленська та Інна Шеханіна, методист відділу освіти.

                Олена Ярішова, інженер з комп’ютерних систем, проаналізувала виконання навчальними закладами статті 30 Закону України «Про освіту» та наголосила на важливості своєчасного висвітлення на сайтах навчальних закладів інформації про проведення освітньої реформи та діяльності закладів.

Переглядів: 648 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar