Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 21 » Про проведення Третьої національної (не)конференції для шкільних педагогів EdCamp Ukraine 2017
17:32
Про проведення Третьої національної (не)конференції для шкільних педагогів EdCamp Ukraine 2017

   29-30 квітня в Харкові за підтримки Міністерства освіти і науки України та багатьох партнерських організацій, відбудеться захід для вчителів загальноосвітніх шкіл, яскрава подія української педагогіки - EdCamp Ukraine 2017. 

   Це вже третій EdCamp, на якому основоположними стануть незалежність та ініціативність педагогів, створення горизонтальних зв'язків між ними, обмін досвідом та ідеями.

EdCamp Ukraine 2017 буде цілковито присвячений темі різних компетентностей в освіті, обговоренню концепції Нової української школи, професій майбутнього і необхідних реформ. З теми виступлять українські та зарубіжні експерти та самі вчителі. Планується поважне представництво Міністерства освіти і науки України.

До участі (не)конференції запрошені

- Сер Кен Робінсон (США) — міжнародний радник у сфері освіти;

- Діма Зіцер (Ізраїль) — доктор педагогічних наук, засновник Інституту неформальної освіти (INO);

- Пасі Салберґ (Фінляндія) — практик і теоретик освіти, запрошений професор Harvard University's Graduate School of Education (останній презентує українським колегам свою книгу «Фінські уроки 2.0», щойно перекладену українською. У ній він описує використання новаторських методів у шкільній системі Фінляндії).

Планується, що в цьому масштабному заході візьмуть участь понад              600 учителів з різних регіонів України. На EdCamp Ukraine 2017 вони обговорять майбутнє української школи.

Завдяки значній кількості учасників і представленості на (не)конференції різних регіонів досягається одна з головних цілей EdCamp — розвиток локальних спільнот педагогів. Активні, відповідальні, відкрито мислячі вчителі стають ядром руху і, повертаючись у регіони, «заражають» новаторством і свободою своїх колег, об'єднуються на рівні громад для вирішення спільних завдань. Тільки в цьому навчальному році в рамках EdCamp у різних регіонах країни відбулося 24 міні(не)конференцій. Зустріч однодумців у Харкові — щорічна кульмінація цього процесу.

 

Участь для педагогів буде традиційно безкоштовна — це гарантує, що на подію потраплять всі хто хочуть і готові змінюватися.

Педагогам, які прагнуть дізнатися більше та розповісти про своє бачення майбутнього української освіти, необхідно зареєструватися до 19 березня 2017 року.

Вибирати учасників/-иць будуть за результатами заявок та 5-хвилинних телефонних інтерв'ю.

Реєстрація на сторінці: http://bit.ly/edcampukraine2017 до 23:59 19 березня 2017 року.

Місце проведення Третьої національної (не)конференції для шкільних педагогів EdCamp Ukraine 2017: м.  Харків,  КЦ «Бейт Дан» (вул. Тобольська, буд.46).

Довідка
Ініціатива
EdCamp народилася в 2010 році в США. Американські вчителі вирішили створити альтернативний державному спосіб підвищення кваліфікації та професійного розвитку педагогів. З того часу EdCamp поширився у 28 країнах, однією з перших країн, яка приєдналася до американської ініціативи, стала Україна. Велика всеукраїнська (не)конференція EdCamp проводиться вже втретє, за два роки в регіонах відбулося 35 подій для місцевих громад, а учасниками/-цями руху стали  10 000 українських педагогів.

Прес-реліз EdCamp Ukraine 2017

Переглядів: 386 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar