Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Квітень » 6 » Приходьте на ІХ міжнародну виставку «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2016»!
15:01
Приходьте на ІХ міжнародну виставку «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2016»!
 

7 — 9 квітня 2016 року за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради у Палаці спорту (метро «Маршала Жукова») відбудеться головна подія освітньої галузі Лівобережної України – ІХ міжнародна виставка
«Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2016».

Виставка – важлива подія у житті обласного центру, багатьом поколінням абітурієнтів вона допомогла визначитись з майбутньою професією, знайти свій шлях у житті. Традиційно вона має на меті презентувати для широких кіл населення міста та області досягнення закладів освіти Харківщини, інших регіонів України та Європи, допомогти абітурієнтам зробити свідомий вибір навчального закладу, представити здобутки науково-педагогічних колективів, видавництв та досвід використання інформаційних технологій. 

Цільова аудиторія заходу – старшокласники шкіл, випускники ПТУ, технікумів , студенти вишів, які на виставці матимуть змогу отримати відповіді від представників різних навчальних закладів щодо освітніх програм та факультетів, за допомогою спеціалістів Харківського обласного центру зайнятості пройти тестування. Захід стане помічником не тільки для старшокласників та їх батьків, а і для спеціалістів, які планують підвищувати рівень кваліфікації в Україні та за кордоном.

На виставці будуть представлені понад 50 навчальних закладів: з України, а також заклади освіти, агенції та установи Ізраїлю, Німеччини, Польщі, Словаччини, Туреччини, Франції та Чехії. Традиційно у виставці беруть участь представники вищої школи нашого регіону. У списку постійних учасників – Харківський національний медичний університет, Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого, Харківський державний університет харчування та торгівлі , Технічний університет з м. Лодзь (Польща), Університет екології та управління з Варшави, освітня агенція «Association» (Прага), Французький та Німецький центри, курси іноземних мов, банківські установи та інші. Учасники виставки мають можливість не тільки продемонструвати свої досягнення, а також встановити нові партнерські зв’язки.

До зустрічі на виставці!

Переглядів: 366 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar