Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 24 » Прийміть найщиріші вітання зі святом Останнього дзвоника!
19:22
Прийміть найщиріші вітання зі святом Останнього дзвоника!

Дорогі друзі!

         Від щирого серця вітаю всіх вас – учнів, випускників та вчителів зі святом Останнього дзвоника! Для дев’ятнадцяти школярів нашого району сьогодні він пролунає востаннє. Щиро бажаю вам впевнено йти життєвою дорогою і завжди досягати поставленої мети, віри і впевненості у завтрашньому дні, успіхів і здійснення усіх задумів. Цінуйте кожну годину, кожну хвилину. Сьогодні ви будуєте своє майбутнє, здобуті зараз знання це ваше безцінне багатство, яке буде слугувати вам усе подальше життя. Нехай з вами завжди поруч будуть вірні друзі! Примножуйте славу рідної землі, бо народилися ви і зростали у незалежній Україні, яку віками виборювали наші герої. Будьте гідними їх послідовниками та справжніми громадянами, гордо несіть славу минулих поколінь та творіть нову величну історію нашої держави!

          Сьогоднішній дзвінок для більшості учнів – це старт літніх канікул. Нехай вони будуть цікавими та незабутніми.

           Від себе особисто та від усього відділу освіти висловлюю глибоку вдячність педагогам Печеніжчини. Силою вашої думки та теплом душі твориться майбутнє країни і нашого району, зокрема.

                Дорогі друзі, в Україні триває освітня реформа – будується Нова українська школа. Вже 1 вересня цього року близько 100 першокласників нашого району прийдуть до Нової школи. Впровадження цієї реформи залежить від продуктивної, партнерської співпраці між Урядом, місцевою владою і нашої з вами. Попереду багато роботи, працюємо і далі разом! Зі святом!

 

З повагою,

начальник відділу освіти                                                                          Наталія Прохорчук

Переглядів: 420 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar