Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Травень » 26 » Прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення Свята останнього дзвоника!
15:11
Прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення Свята останнього дзвоника!

Дорогі випускники, школярі, вчителі!

Щиро вітаю всіх зі Святом останнього дзвоника!

   Шановні випускники! Перше слово до вас, бо Свято останнього дзвоника дає вам старт у доросле життя, де перед вами складний і відповідальний крок – обрати фах і стати професіоналом, гідним громадянином України. Я твердо вірю, що Вам, шановні випускники, не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної цілі і зможете взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни. Повсякчас пам’ятайте: і ваші батьки, і наставники, і держава покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вашим учителям та рідним людям, які вкладали у вас усю свою любов, доброту, щедрість своїх гарячих сердець.

Щиро бажаю всім випускникам знайти свою життєву стежину, а головне – стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю. Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів!

А, нашим юним друзям – школярам, для яких останній дзвоник – це старт літніх канікул, бажаю продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Майбутній успіх наших учнів багато в чому залежить від таланту учителя і його самовідданої праці. Від імені відділу освіти та від себе особисто висловлюю глибоку вдячність усім педагогам Печенізького району. Силою вашої думки та теплом душі твориться майбутнє країни.

За традицією, Свято останнього дзвоника збирає не тільки головних “винуватців” урочистого заходу – школярів, випускників, вчителів, а також батьків, друзів. Вітаю вас усіх! Бажаю наснаги для втілення мрій, віри і впевненості у завтрашньому дні, здоров’я і благополуччя, успіхів і досягнень у достойних справах!

 

З повагою,


Начальник відділу освіти

Печенізької райдержадміністрації                                                            Наталія Прохорчук

 

Переглядів: 424 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar