Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Січень » 23 » Представники відділу освіти ділились досвідом на нараді щодо участі в обласному конкурсі «Разом в майбутнє"
17:51
Представники відділу освіти ділились досвідом на нараді щодо участі в обласному конкурсі «Разом в майбутнє"

23 січня в приміщенні сесійного залу Печенізької районної ради відбулася нарада з питань участі територіальних громад Печеніжчини в обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».

В засіданні взяли участь Наталія Прохорчук, начальник відділу освіти та Олена Ярішова, інженер з інформаційних систем Печенізької райдержадміністрації. 

За словами голови районної ради, протягом останнього року в нашому районі стільки було сказано і зроблено щодо участі печеніжців у цьому конкурсі, що наразі немає необхідності  нікого переконувати в тому, наскільки це важливо й корисно для розвитку наших громад.

Під час наради було підведено підсумки участі Печенізького району в конкурсі 2016 року, переглянуто презентацію кожного проекту, реалізованого в рамках конкурсу,  а також розглянуто порядок проведення конкурсу в 2017 році.

Заступник голови районної ради Ірина Постнікова ознайомила присутніх з основними положеннями конкурсу.

Досвідом підготовки проектних робіт та реалізації міні-проектів минулого року поділилася Олена Ярішова, виділивши позитивні та проблемні моменти, з якими довелося зіткнутися. Спеціаліст розповіла про реалізацію міні-проектів в п’яти навчальних закладах Печенізького району на загальну суму майже 400 тис. грн. Це заміна старих вікон та дверей на енергозберігаючі в Печенізькому центрі дитячо-юнацької творчості, двох дитячих садочках (в смт.Печеніги та с.Приморське), реконструкція системи освітлення в Печенізькій ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського, придбання спортивного інвентарю для дитячо-юнацької спортивної школи.

Підводячи підсумки наради, було акцентовано увагу на терміни. До завершення строків приймання та реєстрації міні-проектів залишається лише місяць. Тому  прийнято спільне рішення проводити робочі наради з даного питання щотижнево.

Наступна нарада відбудеться 30 січня, на ній буде заслухано пропозиції ініціативних груп, громадських організацій, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків щодо підготовки проектних робіт, відповідальних за їх оформлення та визначення шляхів співфінансування.

Переглядів: 518 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar