Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Серпень » 18 » Представники Печенізького району взяли участь в селекторній нараді обласної державної адміністрації
15:17
Представники Печенізького району взяли участь в селекторній нараді обласної державної адміністрації

Ольга Кизим, заступник голови Печенізької районної державної адміністрації, та Наталія Прохорчук, начальник відділу освіти, 18 серпня 2017 року взяли участь в обласній селекторній нараді під головуванням заступника голови – керівника апарату Харківської обласної державної адміністрації Анатолія Бабічева за участі заступника директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Олександра Труша. 

            На порядку денному питання: «Про підготовку навчальних закладів Харківської області до нового 2017/2018 навчального року». У селекторі також брали участь представники контролюючих установ обласного рівня. У районних студіях до зв’язку  були підключені керівники та представники освіти усіх міст та районів області.

Олександр Труш доповів про стан підготовки навчальних закладів області до нового навчального року, розповів про здобутки та недоліки. Представники контролюючих органів також озвучили типові порушення під час огляду готовності навчальних закладів.

Про стан усунення зазначених недоліків доповідали представники районних студій.

            В Печенізькому районі в межах підготовки навчальних закладів до нового 2017/2018 навчального року були зроблені наступні заходи.

  1. Оптимізація мережі загальноосвітніх шкіл.

З метою оптимізації мережі загальноосвітніх навчальних закладів району перейменовано, шляхом пониження ступеня, один навчальний заклад (Новобурлуцький навчально-виховний комплекс «дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Печенізької районної ради Харківської області на Новобурлуцький навчально-виховний комплекс «дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» Печенізької районної ради Харківської області).

  1. Забезпеченість вугіллям навчальних закладів.

Станом на 15.08.2017 навчальні заклади району забезпечені вугіллям на 83,6%. (при плані 310 тон. завезено 259,3 тон.)

  1. Забезпеченість паливно-мастильними матеріалами шкільних автобусів

      Шкільні автобуси паливно-мастильними матеріалами забезпечені на 100%.

  1. Стан автомобільних доріг, де проходять маршрути руху шкільних автобусів.

На автомобільних дорогах, де проходять маршрути шкільних автобусів, ведуться ремонтні дороги.

  1. Заходи щодо економії споживання газу та теплової енергії в навчальних закладах.

З метою економії споживання теплової енергії один навчальний заклад (Печенізька ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г.Семирадського) буде переведено на альтернативний вид палива.

  1. Забезпечення підвищення рівня середньої педагогічної заробітної плати, своєчасної виплати заробітної плати працівникам закладів освіти, розрахунків за спожиті енергоносії та отримані комунальні послуги.

З метою підвищення рівня заробітної плати педагогічним працівникам навчальних закладів району з 01 вересня 2017 року буде здійснюватись виплата надбавки за престижність в розмірі до 15% та доплата за завідування навчальними кабінетами.

Станом на 15.08.2017 за спожиті енергоносії та отримані комунальні послуги заборгованості немає.

Переглядів: 450 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar