Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 3 » Представник Печенізького району взяла участь у Раді завідувачів дошкільних навчальних закладів Харківської області
20:33
Представник Печенізького району взяла участь у Раді завідувачів дошкільних навчальних закладів Харківської області

27 лютого 2018 року Леся Зайцева, завідувач Мартівським закладом дошкільної освіти, взяла участь у засіданні постійно діючого консультативно-дорадчого органу – Ради завідувачів дошкільних навчальних закладів Харківської області (далі – Рада).  

У ході роботи члени Ради ознайомлені із змінами в Законі України «Про дошкільну освіту» у зв’язку з прийняттям нового Закону України «Про освіту».

Відбулося обговорення актуальних питань про систему забезпечення якості освіти у сфері дошкільної освіти, про методичні вектори розвитку дошкільної освіти Харківської області в 2017/2018 навчальному році.

Надано інформацію про участь делегації Харківської області у конференції «Україна на шляху децентралізації освіти» в рамках шведсько-українського проекту: «Підтримка децентралізації в Україні», яка проходила у м. Київ 23.11.2017; та про участь членів Ради у міжнародному форумі, присвяченому мультидисциплінарному підходу в роботі з дітьми з особливими потребами «Особливі діти: вчимося жити разом» – 16.11.2017 у м. Харків.

Учасники засідання обмінялися досвідом щодо участі закладів дошкільної освіти в конкурсі міні-проектів Харківської обласної ради «Разом у майбутнє», обговорили питання стосовно своєї діяльності в районах, містах як членів громадської організації.

Переглядів: 433 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar