Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 22 » Працівники освіти підвищили кваліфікацію на семінарі з демократизації суспільства
12:15
Працівники освіти підвищили кваліфікацію на семінарі з демократизації суспільства

Працівники відділу освіти 20 березня підвищили кваліфікацію на семінарі «Ефективні механізми співробітництва між громадянським суспільством і органами місцевого самоврядування на місцевому рівні. Аналіз існуючих та пропозиція ефективних механізмів». Захід було проведено в рамках ініціативи ЧПГ «Мости для демократії в Харківській області», яка реалізується в партнерстві з Інститутом міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів (DVV), Представництвом DVV International в Україні – в проекті «Регіональні Голоси – Створюємо Мости для демократії» за підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини. 

Організатором семінару була Чугуївська правозахисна група. Перед учасниками виступив експерт правозахисної групи Юрій Чумак, який має досвід роботи в органах місцевого самоврядування як в якості посадової особи, так і депутата.

Він розповів про форми громадської участі в прийнятті рішень на місцевому рівні. Також було обговорено перспективи розвитку громадянської активності на фоні запланованого створення об’єднаної територіальної громади.

А наприкінці з 8 найбільш активними учасниками семінару, 4 з яких представники освіти району, було проведено фокус-групу – з ціллю виявити найбільш вагомі проблеми та перспективи впровадження ефективних механізмів співробітництва між громадянським суспільством і органами місцевого самоврядування у Печенізькому районі.

Переглядів: 431 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar