Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 5 » Post mini-EdCamp – Shevchenkove
14:54
Post mini-EdCamp – Shevchenkove

«Ефект довгого хвоста...». Ця фраза останнім часом у багатьох освітян на вустах. Яскравим прикладом такого ефекту стала подія «Post mini-EdCamp – Shevchenkove», яка відбулася 4 квітня 2019 року на базі Шевченківського ліцею за ініціативи Шевченківського та Печенізького районного методичного кабінету. 22 педагоги Печенізького району та 113 педагогів Шевченківського району стали учасниками цього заходу

Освітяни мали можливість відвідати 9 локацій у 3-х паралелях, щоб збагатити свій професійний багаж, адже провідним гаслом заходу стала тема попереднього EdCamp – Shevchenkove: «Від професійної компетентності до професійної діяльності».

Дана практика обміну досвідом роботи між районами сприяє формуванню мотивації у вчителів та, і власне, вибудові траєкторії їхнього власного саморозвитку задля досягнення вагомих результатів у професійній діяльності.

Експерти події пропонували цікаві, актуальні та неординарні теми своїх сесій: «Важливість використання здоров’язбережувальної технології «Навчання в русі», «Професійне спілкування nice and easy», «Розвиток мовленнєвих та математичних компетентностей на бінарних ноосферних уроках», «Включаємо 6 режимів мислення і будь-яка проблема буде вирішена за допомогою 6-ти капелюшків», «Практичні прийоми розвитку навичок критичного мислення», «(Не)педагогічна рада», «Формування культури здоров’я учнів шляхом упровадження здоров’язбережувальних освітніх технологій», «Я STEM-учитель: як бути в тренді освіти», «В українській світлиці душа нашого народу».

Експертну сесію кожен учасник обирав відповідно до своїх потреб та бажань. Тож перед педагогами стояв складний вибір щодо їх обрання. Але кожен його все ж таки зробив і, сподіваємося, всі були задоволені отриманими знаннями та певними навичками.

Зачарувала освітян Печенізького району у своїй локації - світлиці Данилова Марія Миколаївна, вчитель української мови та літератури Шевченківського ліцею. Відеозаписи із родзинками або, як говорять нині, лайфхаками від Данилової приємно здивували по дорозі наших освітян.

Віримо, що сучасний формат, сучасні підходи, нові враження, нові бачення перспектив професійної діяльності стануть у нагоді кожному учаснику «Post mini-EdCamp Shevchenkove».

Дякуємо нашим колегам з Шевченківського району за запрошення та надану можливість відвідати даний захід.

Переглядів: 332 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar