Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 12 » Підсумки районного етапу Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україна»
14:06
Підсумки районного етапу Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україна»

Фотографія – дивовижне мистецтво, що дозволяє відобразити мить у всіх фарбах і до найдрібніших подробиць. Заняття у гуртках фотоаматорів розвивають і поглиблюють технічні знання та вміння учнів, привчають до самостійності, виховують допитливість та естетичні смаки, формують навички гуртківців для майбутньої роботи в різних жанрах фотографії.

Відповідно до наказу відділу освіти Печенізької РДА №230 від 14.09.2016 р. з метою пошуку та розкриття юних талантів на базі Печенізького центру дитячої та юнацької творчості відбувся  районний етап Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!», який тривав з 5 по 7 жовтня 2016 року. 

Учасники конкурсу досить професійно відобразили на своїх знімках найяскравіші та незабутні миттєвості свого життя, природу Печеніжчини у всій її красі, любов до України.

Найбільш довершеними та емоційно-забарвленими, за рішенням досвідчених суддів, виявилися роботи наступних вихованців.

У середній  віковій групі перемогли роботи: Гадірової  Валерії та Матвієнко Карини. 

У старшій віковій групі переможцями визнано: Молчанову Катерину, Ляшко Марину, Склярову Ельвіру. Зазначені переможці є вихованцями гуртка "Юні фотоаматори" (Керівник гуртка - Корнейко М.В.) Печенізького центру дитячої та юнацької творчості. Переможців нагороджено дипломами відділу освіти Печенізької райдержадміністрації. Роботи вихованців 12 жовтня було направлено на обласний етап Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів "Моя Україна" за адресою: м. Харків вул.Сумська, 37 (КЗ "Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості").

Щиро дякуємо усім учасникам фотоконкурсу. Бажаємо вам натхнення, творчих успіхів, нових досягнень та звершень!

Переглядів: 656 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar