Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 21 » Підсумки проведення районного етапу Всеураїнських турнірів
09:23
Підсумки проведення районного етапу Всеураїнських турнірів

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 19.08.2016 №1006 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2016/2017 н.р.» з 5 по 20 жовтня проходив перший (районний) етап Всеукраїнських турнірів з навчальних предметів, метою яких є пошук, підтримка, розвиток творчого потенціалу обдарованої молоді.

ТУРНІР – це змагання між командами школярів, які уміють на високому науковому рівні викласти та довести свою точку зору, обґрунтувати її в наукових дискусіях – раундах чи боях. На турнірі учні змагаються у формі рольової гри, що сприяє набуттю умінь розв’язувати складні проблемні завдання, доповідати, формулювати твердження та захищати власну думку. 

В цьому навчальному році в школах Печенізького району відбулись турніри з чотирьох предметів: математики, географії, фізики, біології. Всього в турнірах взяло участь 53 учні, представників всіх загальноосвітніх навчальних закладів району. Переможцями стали команди: Артемівського НВК (біологія), Мартівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (математика), Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського (фізика), Новобурлуцького НВК (географія).

Вітаємо переможців та керівників команд!

Переглядів: 483 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar