Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 3 » Підготовка закладів освіти до нового навчального року – головне питання наради керівників
13:51
Підготовка закладів освіти до нового навчального року – головне питання наради керівників

           27 серпня 2019 року в конференц-залі Печенізького ліцею ім.Г.Семирадського під головуванням начальника відділу освіти Наталії Прохорчук, відбулася розширена нарада керівників закладів освіти району. Захід відбувся за участі начальника відділу Держпродспоживслужби в Печенізькому районі Павла Зеленського та заступника  головного лікаря Комунального некомерційного підприємства Центру первинного медико-санітарної допомоги Печенізького району Володимира Шмига. 

Питання підготовки закладів освіти до нового 2019/2020 навчального року знаходяться на особистому контролі керівництва відділу освіти. Тому на нараді йшлося саме про це.

Зокрема, великого резонансу набуло питання вакцинації дітей, як необхідної умови для зарахування до закладів освіти. Роз’яснення про діючі норми законодавства Міністерства охорони здоров’я України і Міністерства освіти і науки України надав присутнім Володимир Шмиг. Представники закладів освіти та охорони здоров’я у дискусійній формі намагались виробити чіткий план співпраці між батьками, вчителями, лікарями.

Не менш важливе питання розглянув Павло Зеленський, який звернув увагу керівників на  організацію харчування в закладах освіти і безпечність харчових продуктів.

Наталія Володимирівна проаналізувала стан готовності закладів освіти району до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.

У виступі Олени Зеленської, завідуючої районним методичним кабінетом, йшлося про результати вивчення стану роботи відділу освіти Печенізької районної державної адміністрації Харківської області з питань реалізації державної політики у сфері дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти. Також Олена Володимирівна ознайомила присутніх із роботою управління державної службі якості освіти в Харківській області та станом використання підручників і навчальної літератури в закладах освіти.

Про організований початок 2019/2020 навчального року, проведення свята «День знань» та першого уроку в закладах загальної середньої освіти; про результати державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання – 2019 в Печенізькому районі; про дотримання мовного законодавства в закладах освіти доповіла Аліна Губар, методист РМК.

Наприкінці наради інженер з охорони праці відділу освіти, Олена Куцепалова, підвела підсумки профілактичної роботи з питань запобігання всім видам дитячого травматизму в закладах освіти Печенізького району у 2019-2019 н.р.

По кожному питанню, що розглядалось на нараді, були надані рекомендації та поставлені завдання.

Переглядів: 292 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar