Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Червень » 5 » Печеніжчина відсвяткувала День захисту дітей
11:43
Печеніжчина відсвяткувала День захисту дітей

Під егідою Печенізької районної державної адміністрації та Печенізької районної ради до Дня захисту дітей відбулося районне свято «Світ барвистий, веселковий, різно-різнокольоровий!». У ньому взяли участь діти з усього району: вихованці дитячих пришкільних таборів закладів освіти та Печенізького дошкільного навчального закладу № 1. 

З подарунками на свято завітали керівники району – перший заступник голови районної державної адміністрації Михайло Никитченко та голова районної ради Лариса Ярова.

Свято проходило в кольорах веселки, яка прикрасила центральну площу смт Печеніги. Діти пройшли святковою ходою, яку очолювала директор Печенізького центру дитячої та юнацької творчості Олеся Кохан. Вихованці пришкільних таборів Печенізького району були поділені на загони за кольорами веселки.

Програма продовжилася на центральній площі району привітаннями від маленьких артистів представників Печенізького районного будинку культури, Мартівського будинку культури та вихованців Печенізького ДНЗ №1. Потім командири загонів отримали маршрутні листи та вирушили в квест-мандрівку від заступника Печенізької РДА Ольги Кизим. Відповідно до маршрутного листа діяли такі станції: «ЕКО», «Аквагрим», «Майстриня», «Олімп», «Гармонія», «Гол», «Спалах». Перепусткою до участі в дитячому флешмобі стали пройдені маршрутні листи.

Переможцями флешмобу були визнані такі загони: І місце - загін жовтих (Новобурлуцький НВК), ІІ місце - загін помаранчевих (Печенізька ЗОШ ст. ім. Г. Семирадського), ІІІ місце – загін блакитних (Мартівська ЗОШ І-ІІІ ст.), які отримали грамоти Печенізької районної державної адміністрації та Печенізької районної ради.

До розважальної програми входив запальний флешмоб для всіх дітей та дорослих, який своєю енергією об`єднав присутніх в одну дружню родину.

Під час свята на площі також проходив конкурс малюнку на асфальті, який проводив керівник гуртка Печенізького ЦДЮТ Микола Корнейко. Турнір гри в шашки організовував Олег Кучеренко – вчитель Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Г.Семирадського. Всі переможці конкурсу були нагороджені призами. Протягом всього свята функціонувала станція «Аквагрим», яку очолювала вчитель Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського Помиляйко Оксана. Всі бажаючі мали змогу відтворити казку на своїх обличчях.

По закінченню свята всіх дітлахів чекав приємний сюрприз - безкоштовне морозиво.

Переглядів: 406 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar