Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 27 » Освітяни району зібрались для вирішення актуальних питань
14:06
Освітяни району зібрались для вирішення актуальних питань

Для спільного обговорення важливих питань і прийняття рішень у сфері освіти 27 березня освітяни району зібрались у конференц-залі Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Г.Семирадського. На нараді, яка відбулась під головуванням Наталії Прохорчук, начальника відділу освіти, були присутні спеціалісти відділу освіти та керівники усіх навчальних закладів району. 

Відповідно до порядку денного обговорені наступні питання.  Про результати участі закладів загальної середньої освіти Печенізького району у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2017/2018 навчальному році та про підвищення кваліфікації вчителів, які навчатимуть 1 клас у 2018/2019 навчальному році доповідала Олена Зеленська, завідуюча РМК відділу освіти.

Інна Шеханіна, методист відділу освіти, висвітлила питання охоплення дошкільною освітою.

Аліна Губар, методист відділу освіти, ознайомила присутніх з порядком організованого закінчення 2017/2018 н.р. та проведення державної підсумкової атестації учнів 4,9,11-х класів закладів загальної середньої освіти Печенізького району.

Про електронну систему документообігу та систему офіційних сайтів відділу освіти і закладів освіти розповіла Олена Ярішова, інженер з комп’ютерних технологій відділу освіти.

Підсумовуючи результати наради, Наталія Володимирівна з вищезазначених та інших питань надала доручення керівникам навчальних закладів.

Матеріали наради:

Організоване закінчення 2017/2018 навчального року та проведення державної підсумкової атестації навчальних досягнень учнів

Про результати участі закладів загальної середньої освіти Печенізького району у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад

Переглядів: 552 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar