Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 1 » Освітяни підводили підсумки та будували плани на майбутнє
13:12
Освітяни підводили підсумки та будували плани на майбутнє

31 січня під керівництвом начальника відділу освіти, Наталії Прохорчук, відбулася нарада з керівниками закладів освіти району. У нараді взяли участь завідувач методичним кабінетом відділу освіти Олена Зеленська, методисти, спеціаліст відділу освіти, керівники та заступники керівників закладів загальної, дошкільної, позашкільної освіти району. 

На початку наради Наталія Володимирівна оголосила пріоритетні напрямки діяльності в галузі освіти у 2019 році, звернула увагу на організацію роботи зі зверненнями громадян у 2019 році.

Серед пріоритетних питань, які потребують належної  уваги - стан відвідування учнями закладів освіти. На нараді йшлося про те, яку відповідальність несуть відповідно до законодавства батьки, вчителі та учні за невідвідування занять без поважних причин.

Змістовно, у розрізі навчальних закладів району, промоніторила ситуацію та надала чіткі рекомендації з питань підготовки Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та зовнішнього незалежного оцінювання завідувач методичним кабінетом, Олена Володимирівна.

Проаналізувала та продемонструвала за допомогою презентації підсумки навчальних досягнень учнів закладів загальної середньої освіти за І семестр 2018/2019 навчального року Аліна Губар, методист відділу освіти.

Галина Битюк, методист відділу освіти, висвітлила законодавчі нововведення в Україні щодо протидії булінгу (цькуванню). Зупинилась на відповідальності кожного учасника освітнього процесу за дотриманням положень законів та необхідності висвітлення на сайті діяльності кожного закладу освіти з цього питання. Також Галина Володимирівна підвела підсумки проведення новорічних та різдвяних свят.

Інформацію про звітну діяльність закладів дошкільної освіти за 2018 рік, надала Інна Шеханіна, методист відділу освіти.

За підсумками наради були надані відповідні доручення та рекомендації.

Переглядів: 442 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar