Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 29 » Останні новини району в сфері розвитку інклюзивної освіти
22:15
Останні новини району в сфері розвитку інклюзивної освіти

Сьогодні, 29 травня 2018, в Печенізький район з робочим візитом завітала радник голови Харківської обласної державної адміністрації Алла Ройтблат. Алла Борисівна разом з начальником відділу освіти Наталією Прохорчук, директором Печенізької ЗОШ І-ІІІ ступенів, іншими представниками відділу освіти відвідала ресурсну кімнату, в якій наразі тривають завершальні роботи з поточного ремонту. 

Нагадаємо, що ресурсна кімната - це необхідна частина інклюзивної форми освіти в школі. Вона надасть можливість дітям із особливими навчальними потребами нашого району займатися за індивідуальним планом розвитку з корекційними педагогами. Тут діти отримуватимуть послуги, які допоможуть їм у майбутньому повноцінно адаптуватись у суспільстві.

У приміщенні ресурсної кімнати буде облаштовано три зони: соціально-побутова, навчальна та зона для ігор. Кабінет буде обладнано спеціальними меблями та обладнанням, іграшками і матеріалами для проведення занять за новітніми корекційними та розвивальними методиками.

Під час візиту радник губернатора обговорила з керівництвом району ідею створення в районі повноцінного Інклюзивно-ресурсного центру. Було оглянуто приміщення, в яких в перспективі будуть розміщені кабінети для занять реабілітацією та лікувальною фізкультурою, профільних спеціалістів (логопеда, дефектолога, психолога).

Переглядів: 391 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar