Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Вересень » 7 » Олімпійський тиждень в закладах загальної середньої освіти
15:53
Олімпійський тиждень в закладах загальної середньої освіти

Напередодні святкування Дня фізичної культури  і спорту у всіх закладах загальної середньої освіти району пройшли Олімпійські тижні та Олімпійські уроки. Заходи, що організовувались, спрямовувались на активізацію фізкультурно-масової роботи, формування в учнів мотивацій до здорового способу життя, виховання дітей та підлітків на гуманістичних ідеалах олімпізму. 
На протязі тижня вихованці Артемівського НВК  мали можливість показати свою спритність, витривалість, силу духу та отримати позитивні емоції під час проведення естафети «Веселі старти», спортивних змагань «Козацькі розваги», «Дужі та сильні»  та з футболу. Проведений Олімпійський урок збагатив знаннями  про історію започаткування олімпійських ігор, олімпійську славу України, важливість ведення здорового способу життя та необхідність займатися фізкультурою і спортом.
У Новобурлуцькому НВК вихованці взяли участь у конкурсі малюнків «Мій улюблений вид спорту», інформаційній годині «Історія Олімпійського руху, його ідеї та принципи». Були проведені Олімпійські уроки на тему: «Олімпійські чемпіони України».   Весело та   завзято  пройшли спортивні естафети.
 В рамках Олімпійського тижня у КЗ «Печенізький ліцей імені Г.Семирадського» проведено низку тематичних заходів:  інтерактивна лекція «Здоровий спосіб життя - шлях до великого спорту», виховні години «Олімпійські чемпіони України», виставка літератури «Олімпіська історія України», спортивні змагання «Олімпійські ігри». У початкових класах учні прослухали усний журнал «Діти - олімпійська надія України» та були активними учасниками вікторини та Веселих стартів «Швидше!Вище! Сильніше!».
         У Мартівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведені:  усні журнали «Історія розвитку параолімпійських ігор» та  «Здорові діти - здоров’я нації»;  турнір з шахів, Олімпійський урок «Виникнення та сучасний стан Олімпійських ігор», вікторина  «У світі спорту».

 

Переглядів: 456 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar