Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 12 » Новорічні заходи в закладах освіти
12:14
Новорічні заходи в закладах освіти

З метою організації цікавого та змістовного дозвілля дітей під час канікул, напередодні новорічно-різдвяних свят, виховання молодого покоління в дусі поваги до народних традицій у закладах освіти району пройшла ціла низка різноманітних заходів. 

З 5 по 7 грудня 2017 року у Печенізькому центрі дитячої та юнацької творчості відбулася районна виставка писанкарства «Різдвяна писанка», а з 7 по 13 грудня – районний етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція».

19 грудня у закладах дошкільної та загальної середньої освіти відбулися ранки, свята до Дня Святого Миколая на теми: «Я чекаю Миколая», «Святий Миколай, до нас в гості завітай!», «Святий Миколай, діточок оберігай». А з 22 по 27 грудня відбулися Новорічні ранки, конкурсно-розважальні програми, театралізовані вистави на теми: «Новорічні дива», «Новорічна казка», «Чарівна ялинка», «На санчатах до Нового року!», «Веселі пригоди Діда Мороза», «Зимова феєрія», «Новорічний карнавал».

5 та 12 січня у закладах освіти відбулися конкурси колядок, щедрівок на теми: «Ясен світ коляди», «Щедрівочка щедрувала, Печенігами кружляла».

4 та 5 січня у Артемівському та Новобурлуцькому навчально-виховних комплексах дітей пільгових категорій частували благодійною кутею.

Неповторні новорічні костюми, артистизм учасників та дитяча зацікавленість зробили новорічні дійства цікавими та незабутніми.

 

Переглядів: 435 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar