Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Січень » 9 » Навчання педагогів
16:06
Навчання педагогів

Однією з ключових компетентностей Нової Української Школи є уміння навчатися протягом життя. З цією метою та згідно плану роботи методичного кабінету та наказу відділу освіти «Про організацію метод роботи у 2019/2020 навчальному році» працівниками методичного кабінету 9 січня 2020 року на базі Печенізького ліцею ім. Г. Семирадського були проведені заняття для диференційованих груп педагогічних працівників Печенізького району.

Для педагогів-майстрів завідувач РМК Зеленська О.В. провела тренінг «Фінансова грамотність, ініціативність та підприємливість вчителя – шлях до успіху».

З педагогами-фахівцями закладів загальної середньої та позашкільної освіти методист Губар А.В. провела семінар-практикум «Мнемоніка – мистецтво запам’ятовування». З педагогами-фахівцями закладів дошкільної освіти методист Шеханіна І.М. провела тренінг «Шлях до себе».

Молодих педагогів методист Битюк Г.В. ознайомила особливостями організації кооперативного навчання в школі.

Різними формами професійного зростання було охоплено 91 педагог.

Сподіваємося, що знання, які отримали педагоги на цих заняттях будуть застосовані в їхній роботі та вплинуть на підвищення якості освіти в Печенізькому районі.

Переглядів: 295 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar