Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 26 » Нарада з керівниками навчальних закладів
16:48
Нарада з керівниками навчальних закладів

26 лютого відділ освіти Печенізької райдержадміністрації провів нараду з керівниками навчальних закладів району.

З питання формування мережі навчальних закладів Печенізького району в умовах децентралізації виступила начальник відділу освіти Наталія Прохорчук, яка ознайомила присутніх зі змінами в законодавстві та планами щодо реорганізації закладів освіти в районі: створення опорної школи та її філій .

З питань підведення підсумків  перевірки 2-Б класу Печенізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Ґ.Семирадського, реєстрації випускників загальноосвітніх навчальних закладів на ЗНО – 2016, атестації педагогічних працівників навчальних закладів у 2016 році доповідала завідувач районним методичним кабінетом Олена Зеленська.

Про підсумки перевірки навчально-виховного процесу Печенізького ДНЗ (ясла-садок) № 1 було заслухано методиста відділу освіти Єлизавета Лобанова Є.В.

Олеся Кохан, директор центру дитячої та юнацької творчості проінформувала загал про співпрацю позашкільних, дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів щодо залучення дітей до гурткової роботи.

Про хід проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку  територіальних громад «Разом в майбутнє» ознайомила присутніх Олена Ярішова, інженер з інформаційних технологій.

За результатами наради було надано відповідні доручення та рекомендації

Переглядів: 413 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar