Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Жовтень » 25 » Нарада відділу освіти з керівниками закладів
10:29
Нарада відділу освіти з керівниками закладів

Під головуванням начальника відділу освіти Наталії Прохорчук 24 жовтня відбулася робоча нарада з керівниками закладів освіти району. 

Нарада розпочалася з аналізу результатів зовнішнього незалежного оцінювання учнів 11 класу в 2019 році та підготовки випускників 11 класу до ЗНО у 2020 році, який підготувала завідуюча районним методичним кабінетом Олена Зеленська. Було особливо відзначено високі досягнення Артемівського навчально-виховного комплексу у результатах ЗНО. Також Олена Володимирівна висвітлила інші важливі питання: організації атестації педагогічних працівників в 2019/2020 навчальному році; проведення І та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

Галина Битюк, методист відділу освіти, підсумувала проведення супервізії закладів загальної середньої освіти Печенізького району за Концепцією НУШ та проаналізувала стан охоплення позашкільною освітою учнів закладів загальної середньої освіти

Про стан організації профільного навчання в закладах загальної середньої освіти Печенізького району та про організацію індивідуального та інклюзивного навчання доповіла Аліна Губар, методист відділу освіти.

Про важливість попередження дитячого травматизму під час осінніх канікул нагадала присутнім Олена Куцепалова, інженер з охорони праці відділу освіти.

Про організацію роботи в закладах дошкільної освіти в 2019/2020 навчальному році та підготовку дітей старшого дошкільного віку до школи доповіла Інна Шеханіна, методист відділу освіти.

За всіма питаннями було надано доручення та прийняті відповідні рішення.

Переглядів: 400 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar