Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 25 » Нарада відділу освіти з керівниками навчальних закладів
14:57
Нарада відділу освіти з керівниками навчальних закладів

   25 березня 2016 р. в Печенізькій  ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Г.Семирадського відбулася нарада відділу освіти з керівниками навчальних закладів району. В нараді взяли участь начальник відділу освіти Наталія Прохорчук, завідуюча районним методичним кабінетом Олена Зеленська,  головний бухгалтер централізованої бухгалтерії Онисія Челомбитько, методисти РМК, керівники навчальних закладів району.

   Наталія Прохорчук розглянула стан роботи відділу освіти з питань виконання Закону України «Про запобігання корупції» упродовж 2015 року та наголосила на необхідності вжиття дієвих заходів щодо підвищення рівня довіри громадян до навчальних закладів шляхом організації систематичних зустрічей із населенням, як безпосередньо на місцях, так і через місцеві засоби масової інформації, підвищення якості роботи зі зверненнями громадян, висвітлення діяльності на сайтах навчальних закладів, відділу освіти, органів влади.

   О.В. Зеленська докладно розповіла про підсумки державного нагляду (контролю) Мартівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок); про хід підготовки до проведення ЗНО у 2016р.; про організацію та ефективність впровадження допрофільного та профільного навчання; про аналіз відвідування навчальних занять учнями.

   Про економне використання бюджетних коштів в закладах освіти Печенізького району та розроблені відділом освіти відповідні заходи було заслухано головного бухгалтера О.Г.Челомбитько.

   Вікторія Сокол, методист відділу освіти, оголосила результати участі учнів району у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів і ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково дослідницьких робіт учнів-членів МАН та проведення моніторингу з фізики для учнів 10 класу. Було відзначено позитивні зрушення у 2015/2016 навчальному році в результатах учнівських олімпіад та конкурсі МАН та надано рекомендації щодо якісної підготовки до вищезазначених конкурсів у наступному навчальному році.

   Про якісний склад педагогічних працівників та кадрового резерву на керівні посади в навчальних закладах району доповіла Єлизавета Лобанова, методист відділу освіти.

   Доповіді було підготовлено із застосуванням змістовних мультимедійних презентацій, які наочно висвітлювали глибину питань та шляхи їх вирішення. Під час наради було надано відповідні рекомендації та доручення.

Переглядів: 420 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar