Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 31 » Начальник відділу освіти взяла участь у виїзному прийомі громадян в с.Новий Бурлук
13:13
Начальник відділу освіти взяла участь у виїзному прийомі громадян в с.Новий Бурлук

28 березня 2017 року голова районної ради Лариса Ярова та перший заступник голови районної державної адміністрації Михайло Никитченко провели виїзний прийом громадян в Новобурлуцькій сільській раді. У заході взяла участь начальник відділу освіти Наталія Прохорчук, представники районного відділу поліції, управління праці, відділення Держземагентства у Печенізькому районі, центру первинної медико-санітарної допомоги, управління Держпродспоживслужби у Печенізькому районі. 

Зі своїми проблемами до керівництва району звернулося багато людей, всі були прийняті і вислухані. Наприклад, під час прийому обговорювалося питання функціонування Новобурлуцького навчально-виховного комплексу та якості освітніх послуг, які надаються закладом. За словами начальника відділу освіти райдержадміністрації Наталії Прохорчук, у роботі Новобурлуцького НВК є суттєві проблеми, які не можна залишати без уваги. Аналізуючи роботу закладу впродовж останніх років, відділ освіти констатує, що заклад є малочисельним (в 2016-2017 навчальному році - 50 учнів). Кількісний та якісний склад педагогічного колективу негативно впливає на якість викладання предметів. Крім того, одним із головних є такий аналітичний показник, як вартість навчання на одного учня. Якщо в Печенізькій ЗОШ 1-3 ступенів ім. Г.Семирадського цей показник складає 10,96 тис.грн., то в Новобурлуцькому НВК – 21,46 тис. грн., що значно перевищує нормативні видатки (9,28 тис.грн.). В середньому по району видатки на одного учня складають 14,62 тис.грн. Як наслідок – наразі постало питання реорганізації Новобурлуцького НВК, аби в подальшому вирішити питання отримання більш якісної освіти дітьми села Новий Бурлук та всього району.

Також під час прийому громадян порушувалися питання стану доріг, нарахування субсидій, пільгових пасажирських перевезень, оформлення документації щодо прав власності на землю.

На всі порушені питання мешканці громади отримали вичерпні відповіді та рекомендації. Питання, що потребують детальнішого вивчення було взято під особистий контроль та надано доручення відповідним службам вирішити проблемні питання по суті.

Переглядів: 429 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar