Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Листопад » 23 » Начальник відділу освіти взяла участь у науково-практичному семінарі в м.Харкові
11:03
Начальник відділу освіти взяла участь у науково-практичному семінарі в м.Харкові

16 листопада 2016 року начальник відділу освіти Наталія Прохорчук взяла участь у науково-практичному семінарі для керівників місцевих органів управління освітою у м.Харкові за темою «Моніторингова та аналітична діяльність місцевого органу управління освітою». Захід було проведено Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації спільно з Комунальним вищим навчальним закладом «Харківська академія неперервної освіти» проведено. 

У роботі семінару взяли участь усі керівники місцевих органів управління освітою Харківської області та їх заступники.

Під час семінару актуалізовано роль та значення моніторингової та аналітичної діяльності у роботі місцевих органів управління освітою, опрацьовано алгоритм аналізу показників результатів освітніх процесів у загальноосвітніх навчальних закладах району (міста).

У ході практичної роботи учасники семінару виконали індивідуальні проекти, що допоможуть організувати роботу з моніторингу в начальних закладах району (міста).

Інформаційно-презентаційні матеріали семінару розміщено на офіційному сайті Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» в розділі «Файловий архів», підрозділі «Заходи».

24 листопада о 10:00 в конференц-залі Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського відбудеться семінар-практикум за темою «Форми науково-методичної роботи з керівними кадрами для підвищення кваліфікації шляхом залучення до вирішення проблемних ситуацій в укравлінській діяльності" для керівників та заступників керівників навчальних закладів району.

Переглядів: 511 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar