Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 6 » Начальник відділу освіти взяла участь у науково-практичному семінарі
14:35
Начальник відділу освіти взяла участь у науково-практичному семінарі

1 березня 2017 року на базі Валківського ліцею імені О. Масельського Валківської районної ради Харківської області відбувся науково-практичний семінар за темою «Управління розвитком освітнього округу як центром освітнього простору громади» для керівників місцевих органів управління освітою. В його роботі семінару взяла участь Наталія Прохорчук, начальник відділу освіти Печенізької райдержадміністрації.

Організаторами семінару виступили представники Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти», Валківської районної державної адміністрації, районної та міської рад, були присутні начальники районних (міських) відділів (управлінь) освіти області (всього 47 осіб).

Програма семінару складалася з питань нормативно-правового забезпечення функціонування освітніх округів та опорних закладів області; організації освітнього округу як моделі модернізації освітнього простору в сільській місцевості, забезпечення рівного доступу дітей сільської місцевості до якісної освіти; організації методичної роботи з педагогами в умовах освітнього округу. Також презентовано перший досвід організації діяльності Валківського освітнього округу та опорного загальноосвітнього навчального закладу – Валківського ліцею імені О. Масельського.

Учасники семінару ознайомилися з навчально-матеріальною базою ліцею, кабінети якого оснащені найсучаснішім обладнанням.

Переглядів: 423 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar